• Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer

Word Lid

Kies de manier van trainen die het beste bij jou past

Iedereen kan trainen bij Tabonon, of je nou een beginner of een gevorderde sporter bent, in een grote groep of met een personal trainer wilt gaan trainen, het maakt niets uit. Er wordt rekening gehouden met je niveau en iedereen zal bereid zijn om je te helpen.

Personal (1-3 pers) & Small Group (4-8 pers) Training

Als je liever alleen traint of met een kleine groep vrienden of collega’s dan is personal training de ideale trainingsvorm voor je.

Personal trainingen zijn één-op-één sessies, waardoor persoonlijke aandacht is gegarandeerd. Bovendien is personal training op afspraak, waardoor je zelf kunt bepalen op welk moment je de training het beste uitkomt, uiteraard in overleg met de Personal Trainer. De inhoud van een personal training is volledig afhankelijk van je huidige niveau, je doelen en je wensen en voorkeuren en is daarom geschikt voor iedereen. In een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de eerste sessie, wordt besproken welke doelen je hebt en hoe deze in samenwerking met de Personal Trainer bereikt kunnen worden. Afhankelijk van je doelstelling kan de training specifiek gericht worden op bijvoorbeeld krachttraining, gewichtsverlies en gezonde voeding, op het verbeteren van de conditie of het opbouwen van spierversteviging en explosiviteit.

Personal training kan met 1 tot 3 personen per training. Je betaalt per afgenomen uur. Small group training is er voor groepen van 4 tot 8 personen. Small group trainingen bieden dezelfde voordelen als personal training, maar dan train je dus met een grotere groep. Ook bij small group trainingen betaal je per afgenomen uur.

Reguliere trainingen

Als je lid wordt van Tabonon kun je één of meerdere keren per week deelnemen aan de reguliere trainingen. Er zijn diverse soorten lidmaatschappen die je hiervoor kunt afsluiten. Er zijn maandabonnementen en jaarabonnementen (met korting) mogelijk. Wil je geen lid worden maar slechts af en toe deelnemen dan kan dat ook met de Tabonon strippenkaart. Die strippenkaart is trouwens misschien wel een erg leuk cadeau idee voor een van jouw vrienden.

10 lessen jeugd: € 60
10 lessen volwassenen: € 90

Beschikbare lidmaatschapsvormen

Je kunt dus op verschillende manieren lid worden bij Tabonon. Je kunt regulier lid worden en deelnemen aan de wekelijkse trainingen op vaste lestijden, je kunt kiezen voor een strippenkaart of je kunt met een personal trainer gaan werken.

Jeugd kickboksen

< 11 jaar / 1x per week
Per maand: € 16,50
Per jaar: € 181,50

< 11 jaar / onbeperkt
Per maand: € 24
Per jaar: € 264

> 11 jaar / 1x per week
Per maand: € 20,50
Per jaar: € 225

> 11 jaar / onbeperkt
Per maand: € 28,50
Per jaar: € 313,50

Volwassenen

1 x per week
Per maand: € 28,50
Per jaar: € 313,50

2 x per week
Per maand: € 41
Per jaar: € 451

Onbeperkt
Per maand: € 46,50 p/m
Per jaar: € 511,50

Personal training

Solo – € 55,- per / uur
Duo – € 45,- pp / uur
Trio – € 40,- pp / uur
Quattro – € 35,- pp / uur

Small Group

Voor een Small Group training geldt een minimum van 4 personen en een maximum van 8 personen.
Per uur € 100,-

Start vandaag met fit worden, geef je op voor een gratis proefles!

Begin met kickboksen, MMA, krachttraining, yoga of ga lekker bootcampen en train jezelf fit!

Tabonon Blog

Over events, lestijden, lessen, kickboksen, MMA, krachtraining, bootcamp en meer